Adam...

a   Ha, ik ben ook wel eens aangesproken met Adam! Maar m'n naam is Henk Schaap en ik woon in Amsterdam. Daar komt dus de A'dam vandaan.

Misschien ken je mij van de cursussen bij Civic, Eva & Adam of SeniorWeb. Of heb ik je al eens geholpen met een probleempje.

Computers, smartphones en tablets hebben zoveel mogelijkheden dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Bijna iedereen loopt wel eens een keer vast. En dan is het natuurlijk fijn als je geholpen wordt.

Op deze website heb ik geprobeerd twee vliegen in één klap te slaan:

Ik zou zeggen: veel plezier! En voor een reactie of verzoek om hulp kun je me altijd bereiken via adamcomputerhulp@gmail.com.

Hulp op afstand

Als het niet lukt een vraag telefonisch of per e-mail op te lossen, dan kan soms hulp op afstand uitkomst bieden.
Daarbij geef je toegang tot het scherm van jouw computer, smartphone of tablet terwijl je telefonisch contact hebt met Adam (Henk dus).

Hulp op afstand voor jouw Windows computer maakt gebruik van Quick Assist. Dat is een onderdeel van Windows. Je vindt het door op de Windows startknop te klikken. Vervolgens klik je in het menu met alle apps op Accessoires. In de lijst met accessoires klik je op Quick Assist. Verdere uitleg krijg je telefonisch.

Hulp op afstand voor mobiele apparaten (iPhone, iPad, Android smartphone en Android tablet) maakt gebruik van een app, genaamd AnyDesk. Klik hieronder op de knop voor jouw apparaat om te lezen hoe dit werkt:

 

Hulp op afstand voor iPhone en iPad

 

Hulp op afstand voor Android smartphone en tablet