Cursus Meer doen met WhatsApp

Cursus Meer doen met WhatsApp In deze cursus van drie lessen ga je aan de slag met de vele mogelijkheden van WhatsApp. Je begint met het versturen van diverse soorten berichten, zoals tekst, spraak, foto, video, locatie en meer.
Je kunt je creatief uitleven op het bewerken van foto's en filmpjes en het toevoegen van stickers en gifs.

Met WhatsApp kun je gratis (video-)bellen. Dat kan met familie in Amsterdam maar ook met een buur die op vakantie is in Zuid-Amerika! Tijdens de cursus krijg je de gelegenheid om dit te oefenen met mede-cursisten.
De berichten die je aan iemand stuurt en van iemand ontvangt komen terecht in een chat. Je leert hoe je chats kunt toevoegen, vastzetten, archiveren, exporteren, wissen en verwijderen.

Als onderdeel van geavanceerd WhatsApp gebruik ga je aan de slag met groepen en verzendlijsten. Handige manieren om berichten aan meerdere mensen te sturen.
Ook erg handig is het gebruik van WhatsApp op een computer of tablet. Dat typt een stuk makkelijker en je krijgt een beter overzicht van de chats en berichten.

Tot slot komen de WhatsApp-instellingen aan bod. Denk aan beveiliging, privacy en het maken van reservekopieƫn. Daarbij krijg je ook inzicht in de ruimte die alle chats en berichten op je mobiele apparaat in beslag nemen. Zo nodig kun je grote bestanden opruimen.

Uiteraard is er tijdens de cursus alle gelegenheid tot het stellen van vragen.

Klik op de volgende knop om alvast de onderwerpen en het cursusmateriaal te bekijken:

Bekijk het cursusmateriaal

Klik hier om naar het cursusoverzicht te springen