Cursus Tekstverwerken met Word

Cursus Tekstverwerken met Word In deze cursus van vijf lessen ga je aan de slag met Word, de tekstverwerker van Microsoft. Met Word kun je de mooiste documenten maken, zoals een sollicitatiebrief, cv, brochure, notulen, scriptie, onderzoeksrapport, uitnodiging, certificaat en nog veel meer.

Na een kennismaking met hoe Word eruit ziet en de onderdelen van het Word venster, leer je over de vele mogelijkheden om tekst op te maken. Van eenvoudig tot geavanceerd, Word biedt van alles.

De makkelijkste manier om tekst in te voeren is met spraak. Maar ook door te kopiƫren, knippen en plakken kun je je een hoop typwerk besparen.
Je leert een document op te slaan in Word formaat, maar ook als pdf-document zodat je het kunt delen en anderen het op elk apparaat kunnen lezen.

Voor rapporten en verslagen is het aan te raden een consequente document lay-out te gebruiken met o.a. koppen voor hoofdstukken en paragrafen. Daarmee kun je ook in een handomdraai een inhoudsopgave genereren.
Voor online documenten gebruik je bladwijzers en hyperlinks zodat de lezer makkelijk door de informatie kan navigeren.

Samenwerken met anderen aan hetzelfde document is zeer efficiƫnt. Via OneDrive, de cloud van Microsoft, deel je een document en werk je als een team samen om het te voltooien.

Tijdens de cursus krijg je tijd het geleerde te oefenen en uiteraard is er alle gelegenheid tot het stellen van vragen.


Klik op de volgende knop om alvast de onderwerpen en het cursusmateriaal te bekijken:

Bekijk het cursusmateriaal

Klik hier om naar het cursusoverzicht te springen